More about us

Visit our main website for links to recent and old material

Een begrafenis streamen?

Het streamen van een begrafenis is minder logisch dan het lijkt. Live streamen is eigenlijk alleen zinvol als er sprake is van tweeweg-communicatie, de kijker kan reageren en bijvoorbeeld vragen stellen. En omdat de meeste teraardebestellingen plaats vinden in de ochtend of middag, zullen weinig mensen een live stream willen of kunnen volgen. Het ligt dan ook voor de hand om in plaats van een livestream een nette reportage te maken, met 2 of 3 camera’s (een totaal, een close-up en een hand-held) en een goede microfoon. Deze registratie kan in een oogwenk gemonteerd worden en alsnog online worden gezet. Men ontvangt dan een afgewerkte registratie op het moment dat men dit uitkomt.
(U kunt ons contacteren voor dit soort registraties: tvamsterdam@gmail.com)