More about us

Visit our main website for links to recent and old material

Voor kunstenaars

Kabelvitrine is ons eigen art shopping platform. Maar ook op Liveshopping.Amsterdam is veel informatie te vinden voor kunstenaars en gallery-eigenaren die aan live streaming willen gaan doen.

Twitch

Kunstenaars die geld willen verdienen terwijl ze aan het werk zijn kunnen sinds kort terecht bij Twitch.tv, oorspronkelijk een streaming platform voor gamers maar inmiddels uitgebreid met catagorien als Talk Show, Creative en In Real Life (IRL). Wij kunnen adviseren en ondersteunen hoe een permanente livestream in je atelier op te zetten en draaiende te houden.

Hierbij gaat het niet om enorme bereikcijfers, maar om een betrokken community. Kleinschalige “broadcasts” (“Smallcast”) hebben voor jou als creatieve zelfstandige veel meer impact op je omzet. Laat je daarom adviseren, een gesprekje hierover is een investering in de toekomst.