More about us

Visit our main website for links to recent and old material

Voor presentatoren

Presenteren van een livestream is identiek aan presenteren voor televisie. Hoe zet je de juiste toon? Ben je verstaanbaar? Kun je tijdens een interview luisteren naar de antwoorden en ondertussen een volgende vraag bedenken? Presenteren kun je leren, een regisseur zal je net zo lang aanwijzingen geven totdat hij/zij tevreden is. Soms gaat het in een keer goed, soms moet het wel veertig keer over. Soms moet je te tekst aanpassen omdat het “beter bekt”. Teksten bedenken, schrijven, het hoort allemaal bij het vak van presenteren.
Daarnaast kijken we naar je looks, hoe kom je aan leuke kleding etc.
Uiteraard is er aandacht voor microfoontechniek, wat doet een geluidsman, licht, kadrering, juridische aspecten van live-streamen, wat als iemand niet in beeld wil en je bent live?
Presenteren is een vak en dat kun je leren. Doe vrijblijvend een screentest. Wij helpen je verder!