More about us

Visit our main website for links to recent and old material

Voor vloggers and Instagrammers

In het diepe springen is natuurlijk de beste manier om te ontdekken waar het fout gaat, maar wat heb je daar aan? Als je een ervaren coach inhuurt die je voor de volgende post een paar waanzinnige tips geeft en die je live bijstuurd, daar heb je wat aan!

Ben je al maanden aan het proberen zoveel mogelijk volgers te bereiken omdat dat misschien inkomsten kan genereren? Probeer dan eens een programma te maken van je werkzaamheden, iets met een kop en een staart, iets met een verhaal of follow-up, een interview met iemand die leuk is om te laten zien en horen. Kortom, leer dat vak: je bent immers programmamaker, alleen verteld Instagram je dat niet en zij helpen je ook niet. Ik help je wel. Ik ben een ervaren tv maker, een talent-ontwikkelaar. Ik vind het leuk om programma’s te ontwikkelen en jou een kant op te sturen die jij leuk vind. Ik help je verder met wat jij wil.