Recent Posts

Live vanuit je winkel

TVAmsterdam produceert al sinds 1986 live televisie uitzendingen en heeft daardoor ervaring met alles betreffende techniek, presentatie, vormgeving en programmering. Recent is live uitzenden heel toegankelijk geworden door “sociale” media en volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Daarom presenteert TVAmsterdam zich graag als facilitair bedrijf en coach om uw professionele live uitzending, hoe kleinschalig ook, te stroomlijnen en te perfectioneren.

Op deze site vind je informatie over de nieuwste mogelijkheden en wat wij als specialisten kunnen toevoegen. Ook als je simpel begint met je eigen telefoon, komt er snel de behoefte het een en ander te verbeteren.

In het menu links vind je pagina’s met informatie over streaming, checklists enz.

Voor actuele ontwikkelingen zijn er twee facebook pagina’s die je kunt volgen: Liveshopping Amsterdam en Live Stream Coach

Je kunt eenvoudig starten met je eigen telefoon en je bestaande website met webshop. Na een tijdje weet je precies hoe je het wilt aanpakken en investeer je in een permanente opstelling. Eventueel huur je een professionele presentator in. Begin meteen goed en laat je adviseren door Live Stream Coach Olivier Jansen van TVAmsterdam.